wpe1A.jpg (2636 bytes)
E-MAIL
*
FORSIDE
GRUS
KNUSNING
GENBRUG
TRANSPORT
SIGTEVÆV
GENERATORER
CO-MEC
NYHEDER
ANLÆGSEKSEMPLER
BRUGT UDSTYR
PROJEKTERING
REFERENCER
ADMINISTRATION

 Hørning Maskinfabrik A/S
Århusvej 18 * 8362 Hørning * Telefon 8692 1666 * Fax 8692 3458

Anlæg for varmesterilisering af muldjord,
samt tørring af andre mineraler
Hørning Maskinfabrik A/S har fornyligt leveret og indkørt et anlæg for varmesterilisering af muldjord hos Bulrush Horticulture i Nordirland, som ejes af danske Pindstrup Mosebrug A/S.

Anlægget anvendes for varmesterilisering af muldjord for at fjerne uønskede forekomster af ukrudtskim m.v. Da HM ikke tidligere har leveret tørretromler til dette formål, var anlægget forsigtigt dimensioneret til en kapacitet på min. 12 m3 i timen. Ved prøvekørslen opnåedes en kapacitet på 30 m3 i timen af muldjord opvarmet til over 60 grader celsius..

Anlægget består af en ca. 5 m3 fødesilo med frekvensreguleret båndføder, en 8 m transportør som bringer materialerne op til en indfødningssnegl med skråtstillede skovlblade der skruer materialerne ind i tørretromlen. Den isolerede tromle er indvendig ø1200 mm i diameter og 9 meter lang. Som isolering er anvendt 100 mm mineraluld, udvendig beklædt med galvaniseret stålplade. Til opvarmning er anvendt et Weishaupt fyr, som kører på naturgas. Fra tromlen løber materialerne ud på en 15 m stakketransportør, ved udløbet er monteret infrarødt temperaturmåleudstyr med forbindelse til fyrets styringsautomatik.

Anlægget blev leveret klar til brug med Fordelingstavle, indbygget fyrets styringsautomatik, samt frekvensomformere og el-udstyr for anlæggets motorer, med CEE-stik for kabelføring .